Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Hej Ola Fajnie,ze sie odezwalas. Chociaz wiem,ze jakos sie trzymasz Dzielna dziewczyna Nie,nie mam miesiaczki. Ale to pewnie dlatego,ze mam bardzo rozkrecona laktacje. Wczesniej sciagalam czesto mleko a teraz Julka non stop praktycznie wisi na cycu. I jest lepiej. Juz tak mnie nie boli i w koncu widze swiatelko w tunelu Nauczyla sie lepiej chwytac i czasami to juz wcale nie czuje,ze boli
Kasia,zastanawialam sie wlasnie czemu sie nie odzywasz. A tu jak piszesz dopadly Cie problemy. Mam nadzieje,ze mama juz sie dobrze czuje No a Zuzia jak zwykle sliczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Na szczescie juz lepiej, tak mama lepiej

Dziekuje w imieniu Zuzi

My lecimy do polski we wtorek na 8 dni , a pozniej 30.11 wylatuje juz z Zuzia na swieta a maz doleci w polowie grudnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Emilek moj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,wlasnie poogladalam sobie wszystkie Twoje filmiki. Zuzia slodziak we wszystkich No i wesele super. Humor mi sie poprawil No i oczywiscie kotek w biuscie
Ola,nie widac zdjecia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
nie wiem co jest, zmniejszylam ale nie weszlo, bede probowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hehe, kotem w biuscie traktuje mnie jako swoja mame mielismy z nim problem jak przyjechalismy mial niecale 300g i prawie 2 mc, nie potrafil jesc, matka o niego nie dbala wiec my zaczelismy z mezem, do tego stopnia ze w nocy on karmil kociaka a ja Zuzie i w dzien tak samo, na zmiane to robilismy, a ja go bralam i mizialam i upodobal sobie miejsce pomiedzy biustem i tak mam codziennie hihi w nocy tez ze mna spi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga bo ja nie mogę zapiąć sie w jeansy a wiekszych nie chce kupować bo potem bedą za duże;P ale teraz najwygodniej mi w dresach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga ja juz tego nie ogladam tragedia jakas zwariowac tylko moznapotem mi sie snilo ze mnie jakims zwyklym nozem chcieli nacinac bleee
marzenie ja tez nie umiem kupic butow jak mi sie juz jakies podobaja to maja kosmiczna cene heh
a spodni na razie tez nie kupuje mam tylko leginsy i dresy i tak na zmiane juz nawet nie wiem jak sie chodzi w takich spodniach jak jeansy heh
kasiar ale ci fajnie tak ciagle latasz do polski zazdroszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aguss my teraz tylko na 8 dni , bo mamy swiatowa wystaw w PL a pozniej to lece prawie na 2 miesiace

Ja tez jeszcze w leginsach narazie usiluje zrzucic moje zbedne kg pozniej bede kupowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok